تبلیغات شما اینجا حرف اخر ابزار وبلاگ
بستن تبلیغات [X]
ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا - صفحه 3
از راه های اقتصادی مهاجرت به کانادا، می توان به سرمایه گذاری در این کشور، مهاجرت از طریق نیروی متخصص فدرال و بالاخره مهاجرت به کانادا از طریق کار اشاره کرد. الف) سرمایه گذاری باید دانست که شرایط لازم برای مهاجرت از طریق کار و سرمایه‌گذاری در کانادا عبارت است از: 1- سرمایه گذار باید حداقل دارای یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا باشد؛ هرچند تفاوت‌هایی جزئی در مورد این شرط در استان‌های مختلف وجود دارد. 2- شخصی که از طریق سرمایه گذاری قصد اخذ اقامت در کانادا را دارد، باید ظرف پنج سال گذشته، حداقل به مدت دو سال تجربه‌ی مدیریتی داشته باشد که کم و کیف این امر را می‌توان با مراجعه به مشاوران مهاجرت به کانادا در هلدینگ حقوقی رادیو وکالت، دریافت کرد. 3- پس از اینکه شرایط مهاجرتی شخص متقاضی مورد پذیرش قرار گرفت، وی می بایست مبلغ هشت‌صد هزار دلار کانادا را به مدت پنج سال در اختیار دولت مرکزی قرار دهد. برای مهاجرت به کانادا می ‌توان از طریق سرمایه گذاری استانی اقدام کرد. ابتدائاً باید گفت که کانادا از استان های مختلفی تشکیل شده است که هر استان (ایالت) دارای قوانین خاص خود است. البته تمام استان ها، از قوانین نیروی فدرال مرکزی تبعیت می کنند و درنتیجه اتحاد حقوقی برقرار است.

:: برچسب ها : مهاجرت به کانادا از طریق کار ,
ن : زهرا داوند
ت : جمعه 28 ارديبهشت 1397
سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام نمود که از تاریخ ۶ فوریه ۲۰۱۴، به طور اتوماتیک برای متقاضیان ویزای توریستی ویزای چند بار ورود یا همان ویزای مولتی کانادا صادر خواهد شد. ویزاهای چند بار ورود به واجدین شرایط این فرصت را می دهند تا در طور مدت اعتبار ویزا به راحتی به کانادا سفر نموده و در هر ورود بتوانند به مدت ۶ ماه در خاک کانادا بمانند. همچنین این ویزاهای چند بار ورود برای ۱۰ سال معتبر بوده و دیگر لازم نخواهد بود که متقاضیان توریستی برای هر بار ورود درخواست صدور ویزای مجدد بدهند.

:: برچسب ها : ویزای مولتی کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397
اقامت کانادا یکی از دغدغه های متقاضیان ورود به کشور کانادا این است که پروسه اداری اخذ ویزای خود به کشور را تا جایی که امکان دارد کوتاه نمایند ، برای مثال افرادی که قصد مهاجرت کاری و یا مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به این کشور را دارند ، با آنکه شیوه های ذکر شده یکی از بهترین و مطمئن ترین راه مهاجرت به کانادا می باشد ، با این حال مدت زمان زیادی از زمان اقدام تا اخذ نهایی ویزا صرف خواهد شد که اغلب مواقع موجب انصراف افراد از اخذ این نوع ویزا می گردد و یکی از راههای گرفتن ویزا ویزای مولتی کانادا میباشد که میتوان از سایتهای اینترنتی معتبر برای کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمود .

:: برچسب ها : ویزای مولتی کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : سه شنبه 25 ارديبهشت 1397
برای تحصیل در كانادا درمقطع لیسانس دانشگاه های کانادا متقاضی میبایست مدرک دیپلم با معدل حداقل 14 را داشته باشد البته پذیرش در بعضی رشته های تحصیلی در دانشگاه های ممتاز نیازمند معدل بالای 15 میباشد لذا داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل 6 یا تافل جهت پذیرش در دانشگاه الزامی است. لازم به ذکر است دانشجویانی که مدرک زبان ندارند میبایست دوره های آموزشی زبان انگلیسی را در دانشگاه سپری کنندکه ممکن است یک یا دو ترم زمان ببرد زیرا تحصیل درکانادا بدون مدرک زبان دانشجویان را با مشکل مواجه میسازد و برای کسب اطلاعات بیشتر از سایتهای معتبر اینترنتی میتوان از سایتهای معتبر اینترنتی که دارای وکلای با تجربه هستند اقدام نمود .

:: برچسب ها : تحصیل در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : شنبه 22 ارديبهشت 1397
هزینه زندگی در کانادا در شهر های کوچک پایین تر از شهر های بزرگ هست و البته شانس یافتن کار هم در شهر های کوچک تر کمتر خواهد بود. در صورتی که هزینه تحصیل در کانادا را حتی بدون بورسیه میتوانید تامین کنید، فرصت های شغلی دانشجویی در این کشور پهناور بسیار زیاد است و شما میتوانید هزینه زندگی دانشجویی خود را در حین تحصیل با کار پاره وقت تامین کنید. البته توصیه میکنیم که حداقل برای سال اول به اندازه هزینه تجصیل و هزینه زندگی بودجه در نظر بگیرید. هزینه تحصیل در کانادا به همراه هزینه زندگی در کانادا برای سال اول در حدود ۵۰ تا ۸۰ میلیون تومان خواهد بود.

:: برچسب ها : تحصیل در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : پنجشنبه 20 ارديبهشت 1397
شرایط پس از گرفتن اقامت در کانادا بدین صورت است که کسی که موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شده است، برای زندگی در کانادا اجباری ندارد بلکه اختیار زندگی، کار و یا تحصیل در کانادا را دارد. بنابراین ناچار نیست در کانادا بماند. اما در صورتی که بخواهد این اقامت همواره تمدید شود و هیچ گاه باطل نشود، باید از هر دوره ی 5 ساله ی اقامت دائم خود، حداقل 2 سال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد. البته اگر فردی در یک دوره ی 6 ساله ی اقامت دائم در کانادا، حداقل 4 سال در کانادا حضور داسشته باشد، واجد شرایط اخذ شهروندی کانادا است. یعنی می تواند پاسپورت کانادایی داشته باشد و در واقع یک کانادایی محسوب شود و حتی حق رای دادن و بسیاری از حقوق دیگر یک شهروند کانادایی را نیز داشته باشد.

:: برچسب ها : اقامت در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
به طور معمول شما در حدود $ 3،000 – $ 6،000 (~ 2،240-4،500 US $) را بایستی برای هزینه اقامت در نظر داشته باشید که البته این در صورتی است که شما در محوطه دانشجویی اقامت داشته باشید. اگر شما یک گزینه ارزان تر را می خواهید، بایستی به اقامت در خارج از محوطه دانشگاه فکر کنید، اما به یاد داشته باشید که بایستی دیگر هزینه های اضافی سفر را برای تحصیل در دانشگاه مد نظر داشته باشید. ناگفته نماند که اشتراک مسکن خارج خارج از محوطه دانشگاه و دیگر با دانشجویان بسیار ارزان تر می باشد و باید قبل از اقامت برای کانادا به سایتهای معتبر اینترنتی که دارای وکلای با تجربه هستند مراجعه نمود

:: برچسب ها : اقامت در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
ویزای توریستی کانادا متفاوت میباشد و افرادی که دارای ویزای میباشند بسته به نوع ویزا میتوانند دارای اقامت متفاوت باشند مثلا اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

:: برچسب ها : ویزای توریستی کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : پنجشنبه 6 ارديبهشت 1397
ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود. بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد و برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان از سایتهای معتبر اینترنتی اقدام نمود .

:: برچسب ها : ویزای توریستی کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : چهارشنبه 5 ارديبهشت 1397
تحت این برنامه پرونده کلیه متقاضیانی که با وضعیت کاری این ایالت, همخوان باشد, مستقیما به مسئولان زیربط ایالت ساسکاچوان سپرده می شود و دولت ایالتی ساسکاچوان به همراه جمعی از کارفرمایان این ایالت به بررسی آن می پردازند که برای کسب اطلاعات بیشتر میتوان از سایتهای معتبر اینترنتی برای مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان اقدام نمود .

:: برچسب ها : مهاجرت به کانادا از طریق ساسکاچوان ,
ن : زهرا داوند
ت : شنبه 1 ارديبهشت 1397
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)