تبلیغات شما اینجا
بستن تبلیغات [X]
شرایط پس از گرفتن اقامت دائم درکانادا
شرایط پس از گرفتن اقامت در کانادا بدین صورت است که کسی که موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شده است، برای زندگی در کانادا اجباری ندارد بلکه اختیار زندگی، کار و یا تحصیل در کانادا را دارد. بنابراین ناچار نیست در کانادا بماند. اما در صورتی که بخواهد این اقامت همواره تمدید شود و هیچ گاه باطل نشود، باید از هر دوره ی 5 ساله ی اقامت دائم خود، حداقل 2 سال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد. البته اگر فردی در یک دوره ی 6 ساله ی اقامت دائم در کانادا، حداقل 4 سال در کانادا حضور داسشته باشد، واجد شرایط اخذ شهروندی کانادا است. یعنی می تواند پاسپورت کانادایی داشته باشد و در واقع یک کانادایی محسوب شود و حتی حق رای دادن و بسیاری از حقوق دیگر یک شهروند کانادایی را نیز داشته باشد.

:: برچسب ها : اقامت در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)