تبلیغات شما اینجا حرف اخر ابزار وبلاگ
بستن تبلیغات [X]
اقامت در کانادا
شرایط پس از گرفتن اقامت در کانادا بدین صورت است که کسی که موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شده است، برای زندگی در کانادا اجباری ندارد بلکه اختیار زندگی، کار و یا تحصیل در کانادا را دارد. بنابراین ناچار نیست در کانادا بماند. اما در صورتی که بخواهد این اقامت همواره تمدید شود و هیچ گاه باطل نشود، باید از هر دوره ی 5 ساله ی اقامت دائم خود، حداقل 2 سال در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد. البته اگر فردی در یک دوره ی 6 ساله ی اقامت دائم در کانادا، حداقل 4 سال در کانادا حضور داسشته باشد، واجد شرایط اخذ شهروندی کانادا است. یعنی می تواند پاسپورت کانادایی داشته باشد و در واقع یک کانادایی محسوب شود و حتی حق رای دادن و بسیاری از حقوق دیگر یک شهروند کانادایی را نیز داشته باشد.

:: برچسب ها : اقامت در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : چهارشنبه 12 ارديبهشت 1397
به طور معمول شما در حدود $ 3،000 – $ 6،000 (~ 2،240-4،500 US $) را بایستی برای هزینه اقامت در نظر داشته باشید که البته این در صورتی است که شما در محوطه دانشجویی اقامت داشته باشید. اگر شما یک گزینه ارزان تر را می خواهید، بایستی به اقامت در خارج از محوطه دانشگاه فکر کنید، اما به یاد داشته باشید که بایستی دیگر هزینه های اضافی سفر را برای تحصیل در دانشگاه مد نظر داشته باشید. ناگفته نماند که اشتراک مسکن خارج خارج از محوطه دانشگاه و دیگر با دانشجویان بسیار ارزان تر می باشد و باید قبل از اقامت برای کانادا به سایتهای معتبر اینترنتی که دارای وکلای با تجربه هستند مراجعه نمود

:: برچسب ها : اقامت در کانادا ,
ن : زهرا داوند
ت : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397
جهت اطلاع از کد های قالب و ویــــرایش قالب اینجا را کلیک کنید.

.:: کلیک کنید ::.

نام :
وب :
پیام :
4+2=:
 
(بارگزاري مجدد)